Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

 

 

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

09.00 - 18.00

08.30 - 17.00

OPENINGSTIJDEN

Beste bekenden,

 

Na jaren vol met prachtige bloemen, bijzondere spullen en dierbare momenten komt er een einde aan mijn dienstverband bij Josina. Bijna 15 jaren gevuld met momenten van vreugde en verdriet, waarbij bloemen de hoofdrol mochten vervullen.

 

Als aankleding bij een huwelijk. Een dag vol liefde. Als dankbaarheid en vreugde bij een geboorte. Bij het wegvallen van dierbaren, om troost te bieden. Voor een nieuwe woning, of gewoon voor in je woning. Een bloem of plant die het er huiselijk maakt. Jouw (t)huis maakt.

 

Bij al deze momenten mocht ik erbij zijn. Naar uw verhalen luisteren, een kijk in uw leven krijgen en deelgenoot zijn van uw emoties. Ik wil u danken voor het vertrouwen wat ik op deze momenten mocht ervaren.

 

Waarschijnlijk gaan wij elkaar niet veel meer zien. Tenslotte woon ik niet in Oss, maar kwam met veel plezier vanuit Zaltbommel rijden voor dit mooie familiebedrijf.

Het nieuwe jaar bied nieuwe mogelijkheden. Mijn man start zijn eigen meubel en restauratie bedrijf. Ik wil daar een aanvulling bij zijn. Bovendien verdient  zoon Floris mijn liefde en aandacht.

Kortom genoeg moois in 2019.

Ik wens u een mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar. Dat het u veel voorspoed moge brengen.

 

Hartelijke groeten

Pauline van Willigen- van ’t Geijn