Abonnement - Josina Bloemen

Abonnement

Met een bloemen abonnement van Josina Bloemen ben je altijd verzekerd van verse bloemen in huis of op kantoor.

Je kunt kiezen uit een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks abonnement. Zo ontzorgen we je volledig. We verrassen je met een steeds anders samengesteld boeket in kleur en stijl.

Je krijgt de bloemen thuisbezorgd in een bijpassende vaas, die je bij de volgende levering weer mee teruggeeft. Je kunt direct genieten van je bloemen.

Het te betalen bedrag wordt via automatische incasso in rekening gebracht. Dit kun je ten alle tijden onderbreken of stopzetten. Zo gemakkelijk kan het zijn! Jij geniet het hele jaar van mooie bloemen en wij doen de rest.

Een bloemen abonnement is bovendien ook erg leuk om kado te doen.

25,00 / maand

Incl. 9% btw

  • Vóór 12:00 besteld, vandaag bezorgd (behalve op zondag).
  • Samengesteld door je duurzame vakbloemist.
  • Klantbeoordeling 4.7/5
  • 7 dagen versgarantie.

Advies

Snijd de stelen van de bloemen schuin af. Doe dit met een mes en niet met een schaar. Zet ze dan in een schone vaas met lauw water. Los de bijgeleverde voeding hierin op, en zet de bloemen erin. Let erop dat er geen blad in het water hangt. Geniet vervolgens van je prachtige boeket.

Meest verkocht.

Over Josina Bloemen.

In 2014 namen Mireille en Suzanne de bloemenwinkel over. Daarmee is inmiddels de vierde generatie van het familiebedrijf actief. Suzanne en Mireille hebben een enthousiast team van professionele bloembinders om zich heen verzameld. Ze staan te popelen om voor jou de mooiste creaties samen te stellen!

Nieuwe producten.